BUT FIRST, COFFEE

Zeker weten. Na een lange dag te hebben gewerkt is het fijn om een lekkere bak koffie te drinken, thuis. Je mag je eindelijk weer ontspannen, geen gedoe of moeilijkheden aan je hoofd. Even genieten van het moment. Besef jij dat wel vaak genoeg? Dat je even mag genieten van de dag of het moment waar je nu in zit?

Ik zou het zeker herkennen als je toegeeft dat je niet zo vaak stil staat bij wat je allemaal hebt of waar je op dat moment bent. Te veel mensen beseffen dit niet vaak genoeg. Hiervoor bestaat er ‘vakantie’. Vakantie is juist bedoeld voor hardwerkende mensen! Mensen die alleen maar hard werken mogen uitrusten. Niet alleen omdat dat fijn is, maar ook omdat dat goed is voor jouw lichaam. Een lichaam heeft [heel jammer genoeg] rust nodig. Rust, genieten en beseffen is goed voor jou, maar dus ook voor jouw lichaam. Hiermee zeggen we niet dat je perse op vakantie moet gaan om te kunnen uitrusten, maar we bedoelen dat jij op jouw vrije dagen mag genieten van alle momenten om je heen, dat je je weer even mag opladen. En waar je dat doet, ligt totaal in jouw handen! Of het nou het heerlijke Ibiza is of jouw eigen, vertrouwde tuin, genieten kan en mag overal.

Deze poster herinnert jou hieraan! De poster ‘But first coffee’ zegt dat je even een momentje voor jezelf mag nemen, tussen het harde werken door.

Geniet van het leven, enjoy life!

 

Auteur: Laura van der Velden | https://lauramaureen95.wordpress.com