Fluitende vogeltjes en vrolijke mensen

Warmte, grasmaaiers, kletterend water, fluitende vogeltjes en vrolijke mensen. Dat is wat deze week zich veel afspeelt. Althans, dat merk ik in mijn omgeving. Mensen zijn veel vrolijker en genieten [nog meer] van de dingen om hun heen. Hoor jij daar bij en geniet je ook zo van alles om je heen?

Wij genieten ook zo erg van alle decoraties om ons heen, bij zwoele zomeravonden bijvoorbeeld. Na een lange dag werken zo snel mogelijk naar huis gaan om te genieten van een zwoele zomeravond en genieten van de dingen die je hebt. Net zoals deze poster op de afbeelding bijvoorbeeld. Dit is even iets waar je heel gelukkig van kan worden!

bij

Deze poster is het formaat A4. Niet altijd hoeft een poster in het middelpunt te staan of moet het perse een groot formaat zijn zodat hij als eerste opvalt in een interieur. Tussen de andere decoraties in de tuin past deze posters prima. Valt niet te veel op maar past precies in het plaatje! En vergeet de afwerking niet, dat is net zo belangrijk! Tape kan je bijna overal kopen. Voor mooie prijzen kan je washitape kopen waar je bijna net zoveel van geniet als de poster die je op wil hangen.

Dubbel genieten!

PS: Als je deze poster wel graag wil laten opvallen in een groot formaat kan dat ook! Het is namelijk ook verkrijgbaar in A3, B2 en nog meer verschillende formaten. En nog een tip: De poster valt nóg meer op als de muur een andere kleur is dan de poster zelf.

Ik hoor graag wat je ervan vindt.

Auteur: Laura van der Velden | https://lauramaureen95.wordpress.com