I love you to the moon and back Poster

Goedemorgen, vandaag is het heerlijk weer en ik ben al aan het genieten van alles en iedereen om me heen. Merk jij dat, net zoals ik, ook?
Mensen zijn veel vrolijker en vriendelijker als het lekker weer is, als de zon schijnt en als de wolken achter de bloeiende bomen verdwijnen. Heerlijk!

iloveyou

De poster ‘I love you to the moon and back’ is een heel vriendelijke en toegankelijke poster. Dat komt door de eenvoud van de vormen en de simpele tekst, maar ook door de passende, witte tussenruimtes. Het is een poster dat perfect gemaakt is als cadeautje voor een pasgeboren baby’tje [of het nou voor een meisje of een jongen is maakt niet uit, het kan allebei!] of om zomaar aan je altijd zo vrolijke buurvrouw te geven. Maar! Een cadeautje is en blijft altijd leuk om te geven, maar om het cadeau te krijgen / houden is nog leuker.
Hang de poster op aan de muur in een prachtige lijst als eyecatcher of plak de poster aan de muur met vrolijke tape zoals op de afbeelding hieronder. De tape kan je op meerdere manieren opplakken. De tape is op de afbeelding heel simpel geplakt, dit geeft een eenvoudige look wat prima bij de poster past. Ook kan je de tape langs alle randen plakken zodat het lijkt dat de poster is ingelijst. Dit geeft een leuk effect! Het is een leuk klusje om de mooie poster goed tot zijn recht te laten komen. Begin gewoon eens met plakken!

iloveyou2

Bekijk alle babykamer posters hier.

Auteur: Laura van der Velden | https://lauramaureen95.wordpress.com