Let it go

Let it go
Deze poster is opgehangen aan de muur naast de computer. Tijdens het werken mag je met van alles in je hoofd zitten, veel dingen dat je nog moet regelen en veel dingen die gedaan moeten worden; maar alles wat gedaan is, is gedaan. Niet piekeren om de dingen die gebeurd zijn, dit is een goede les voor velen van ons. Inclusief mijzelf.

Lang kan ik piekeren om dingen wat eigenlijk al geregeld is of wat al gebeurd is. ’s Avonds wordt dit natuurlijk nog een tandje erger, maar dat is oud nieuws. Juist omdat je op zo’n moment even weer op beide benen gezet moet worden is het fijn om deze poster in huis te hebben hangen.

Waarom is de poster zo kleurloos, zo zwart / wit? Nou, de kleuren zwart en wit geven alles al aan. Back to basic, back to reality [daarom de zwart / witte kleuren], stil staan bij waar het eigenlijk allemaal om draait. Geen poespas.

TIP: Hang de poster in jouw slaapkamer, bij je bureau waar je uren lang aan werkt of in de hal waar je vaak langs loopt. Koop de poster en hang ‘m op met een reden. Leuk en nuttig!

In veel formaten verkrijgbaar, namelijk in A3, A4, B2, 50 x 40 en nog veel meer. Bekijk alle formaten in de webshop. En, eigenlijk maakt het formaat niet uit, de simpele boodschap komt sowieso duidelijk over voor iedereen!

 

Auteur: Laura van der Velden | https://lauramaureen95.wordpress.com